Toffe content en veel gezelligheid.

OVER MIJ

Nicole van den Berg-Hiert
Berg Films is ontstaan in 2015. Nadat ik mijn studie had afgerond ben ik gelijk begonnen als freelance cameravrouw/editor en dit doe ik nog steeds met veel plezier. 

Ik heeft ervaring met kleine projecten zoals social media content, aftermovies maar ook grotere producties zoals commercials en wervingscampagnes waarbij ik een professionele crew om mij heen verzamel. 

Naast de zakelijke projecten werkt ik ook aan fictie projecten. Zo ben ik Director of Photography bij meerdere korte films en een succesvolle webserie.

Let’s talk gear.

Ik beschik over professionele apparatuur zoals de Canon C300 mk3 met de mooiste Sigma Cine lenzen en voor de kleinere shoots is een Sony Fx3 beschikbaar. Ik heb ook ruime ervaring met ARRI, BlackMagic en Panasonic.

Naast camera apparatuur beschik ik over een standaard audioset van Sanken COS11-d, zender + ontvanger en een NTG2 richtmicrofoon. Daarnaast een basis lichtset met de Amaran 200x, Nanlite Forza 60D, wat floppy’s, flags en tubes voor interview settings. Voor uitegebreidere shoots neem ik altijd een gaffer (lichtman) en geluidsman mee. 

 

Bedrijfsfilms op maat

Concept

Dus jullie willen videocontent gaan maken? Top! Maar hoe gaat dit er uit zien? Wat is het verhaal dat jullie gaan vertellen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we brainstormen. Dan wordt er een offerte opgesteld, zodra die akkoord is gaan we het concept ontwikkelen door middel van scripts, moodboards en storyboards. Dit doen ik samen met zeer ervaren regisseurs.

Productie

Als het concept helemaal af is gaan we aan de slag met productie. Hieronder valt het regelen van filmdagen, cast en crew maar bijvoorbeeld ook zorgen dat er catering op de filmdag is en locatieonderzoek. Voor de filmdag wordt er een callsheet gemaakt waar alle informatie op staat die je moet weten voor de filmdag. 

Filmen

De dag is aangebroken dat we alles gaan vastleggen. Een leuke maar vaak drukke dag. We kijken er altijd erg naar uit om het verhaal om te zetten tot beeld. Het kan zijn dat er een camera persoon komt om de juiste beelden vast te leggen maar voor grotere projecten hebben we wellicht ook iemand die de regie, licht en geluid verzorgen. 

Nabewerking

Dit is het leukste moment, want nu komt alles samen! We gaan alle gefilmde beelden monteren, eventuele effecten en huisstijl toepassen op de montage en de juiste kleur- en audio nabewerking toepassen. Na de eerste versie heb je altijd ruimte om feedback te leveren. Zo heb je een professionele film die geheel voldoet aan jullie wensen. 

What we do
Brand Stories

Brand stories zijn indrukwekkende verhalen over jouw bedrijf. Vaak een wat langere film waar we in gaan op de inhoud en de waarden van jullie bedrijf.

Social Media

Korte snappy video’s voor social media. Vaak met een vleugje humor maar altijd om op een vlotte leuke manier je boodschap over te brengen op de kijker. 

Commercials

Een korte duidelijke video waarin jullie je bedrijf of onderdeel ervan kunnen promoten. TVC (tv commercials) zijn vaak korter dan 30 seconde. Maar je kan ook korte commercials maken voor online promotie, die zijn vaak maximaal 15 seconde.

Wervingsvideo's

In de huidige arbeidsmarkt kan het zijn dat je hard opzoek bent naar werknemers. Een wervingsvideo kan dan de uitkomst bieden. Een leuke inkijk in een werkdag, een ludieke korte reclame of een uitgebreid interview met werknemers zijn een van de manieren om potentiële nieuwe werknemers enthousiast te maken.

Eventfilms

Een leuke manier om een event af te sluiten is de eventfilm. Leuk voor de bezoekers om de dag her te beleven, maar ook tof om een recap te maken van alle besproken onderwerpne.

Vrij werk

Naast films maken voor bedrijven heb ik ook de zogenoemde “passie projecten”. Zo filmt Berg Films regelmatig korte films en maken we een sci-fi webserie.

Neem contact op
+31 6 13930745
hello@bergfilms.nl

Bezoekersadres
Kruisplein 480
3012CC Rotterdam

Postadres
Grasgors 27
3271XM Mijnsheerenland