Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /customers/8/3/6/bergfilms.nl/httpd.www/wp-content/plugins/tatsu/public/class-tatsu-public.php on line 636
Toffe content en veel gezelligheid.

OVER ONS

We maken een berg films. Echt waar! We draaien ontzettend veel toffe content voor de mooiste bedrijven en dat vind ik enorm leuk.

berg films
Berg Films is ontstaan in 2015. Nadat Nicole haar studie had afgerond is ze gelijk begonnen als freelance cameravrouw/editor en dit doet ze nog steeds met veel plezier. 

Nicole heeft ervaring met kleine projecten zoals social media content, aftermovies maar ook grotere producties zoals commercials en wervingscampagnes. 

Naast de zakelijke projecten werkt Nicole ook aan fictie projecten. Zo is ze Director of Photography bij meerdere korte films en een succesvolle webserie.

Dus, waarom met ons werken?

Het is altijd gezellig! En niet onbelangrijk, we maken toffe video’s. We kunnen alles van a tot z regelen, jij komt met een idee en wij werken die uit. Soms betekend dit dat Nicole in haar eentje op pad gaat voor de kleinere projecten, maar regelmatig komen we ook met crews van 5-10 man.

Nog niet overtuigd? Check dan snel ons portfolio waar de mooiste films in staan.

Bedrijfsfilms op maat

Concept

Dus jullie willen videocontent gaan maken? Top! Maar hoe gaat dit er uit zien? Wat is het verhaal dat jullie gaan vertellen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we brainstormen. Dan wordt er een offerte opgesteld, zodra die akkoord is gaan we het concept ontwikkelen door middel van scripts, moodboards en storyboards. 

Productie

Als het concept helemaal af is gaan we aan de slag met productie. Hieronder valt het regelen van filmdagen, cast en crew maar bijvoorbeeld ook zorgen dat er catering op de filmdag is en locatieonderzoek. Voor de filmdag wordt er een callsheet gemaakt waar alle informatie op staat die je moet weten voor de filmdag. 

Filmen

De dag is aangebroken dat we alles gaan vastleggen. Een leuke maar vaak drukke dag. We kijken er altijd erg naar uit om het verhaal om te zetten tot beeld. Het kan zijn dat er een camera persoon komt om de juiste beelden vast te leggen maar voor grotere projecten hebben we wellicht ook iemand die de regie, licht en geluid verzorgen. 

Nabewerking

Dit is het leukste moment, want nu komt alles samen! We gaan alle gefilmde beelden monteren, eventuele effecten en huisstijl toepassen op de montage en de juiste kleur- en audio nabewerking toepassen. Na de eerste versie heb je altijd ruimte om feedback te leveren. Zo heb je een professionele film die geheel voldoet aan jullie wensen. 

What we do
Brand Stories

Brand stories zijn indrukwekkende verhalen over jouw bedrijf. Vaak een wat langere film waar we in gaan op de inhoud en de waarden van jullie bedrijf.

Social Media

Korte snappy video’s voor social media. Vaak met een vleugje humor maar altijd om op een vlotte leuke manier je boodschap over te brengen op de kijker. 

Commercials

Een korte duidelijke video waarin jullie je bedrijf of onderdeel ervan kunnen promoten. TVC (tv commercials) zijn vaak korter dan 30 seconde. Maar je kan ook korte commercials maken voor online promotie, die zijn vaak maximaal 15 seconde.

Wervingsvideo's

In de huidige arbeidsmarkt kan het zijn dat je hard opzoek bent naar werknemers. Een wervingsvideo kan dan de uitkomst bieden. Een leuke inkijk in een werkdag, een ludieke korte reclame of een uitgebreid interview met werknemers zijn een van de manieren om potentiële nieuwe werknemers enthousiast te maken.

Eventfilms

Een leuke manier om een event af te sluiten is de eventfilm. Leuk voor de bezoekers om de dag her te beleven, maar ook tof om een recap te maken van alle besproken onderwerpne.

Vrij werk

Naast films maken voor bedrijven heb ik ook de zogenoemde “passie projecten”. Zo filmt Berg Films regelmatig korte films en maken we een sci-fi webserie.

Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /customers/8/3/6/bergfilms.nl/httpd.www/wp-content/plugins/tatsu/public/class-tatsu-public.php on line 554